Bliv bedre - kom med på kursus

Bliv bedre på din MTB, lær teknikken og alt bliver meget sjovere. ( og mere sikkert )

Vi har mange typer spor i Hedeland, og når ,man kører rundt imellem de forskellige sektioner mærker man tydeligt forskellen. For de fleste møder man nogle barrierer på elementer som man ikke kender eller har prøvet før. For eksempel vil en rytter ofte stoppe op ved de sjove sektioner i The Canyon, hvor der er store og mange sten features. Her er det oplagt med et intro-kursus i sikker ‘sten-kørsel’ og hvordan de røde sektioner skal køres sikkert og korrekt. For andre er det helt basic tekniker som gør at man ikke får det optimale ud af sin kørsel.

Her på siden kan du få lidt inspiration til dit næste intro kursus hos os, og se hvornår de bliver afholdt. Vil typisk også blive slået op på Facebook som begivenhed.

 

Intro kursus.På vores intro kurser, tager vi på tur i området og finder elementer hvor der skal øves basic kørsel. Alt sammen mens vi nyder lette spor efter niveau, og der er stilles alle de gode spørgsmål, højt til loftet og plads til store smil undervejs.

Du kommer til at kende din ‘grund-position’ , bremse og nedkørsels-teknik, samt tilpasning af dit cockpit (placering af greb på styret) saddel højde,  M-tjek mm.
For nye som gerne vil lære at køre sikkert på sporene. 

# Tilmelding kommer her samt på FB #

Røde spor i The Canyon. - NYHED

Få en god introduktion til hvordan de røde elementer skal håndteres korrekt og sikkert.
Vil du gerne blive mere sikker på de røde elementer i The Canyon, eller måske prøve dem for første gang, lære hvordan de skal køres, få fokus på linjevalg,
fart, teknik og ikke mindst sikkerhed, så er dette intro kursus noget for dig.

Vi tager på tur gennem MTB-sporet ’The Canyon’ (sort/rød/blå) og laver øvelser ved udvalgte elementer, anført af dygtig underviser som samtidig også er sporbygger i ’The canyon’, så der vil også være information omkring tankerne med elementerne og sporet generelt.

Intro-kurset er for dem som gerne vil prøve de sjove elementer i kategori
RØD.
Vi gennemgår Drop-teknik, Fly-outs og Rock-garden.
Alt kan køres med hjulkontakt til underlaget.

Max 8 deltagere.
Startsted: Hedeland MTB Tours, Roskildevej 87, 4030 Tune
Introsted: The Canyon, Hedeland.
Varighed 2,5-3 timer.
Evaluering og afslutning ved startsted, med Kaffe/te/sodavand chips og hygge.
Cykeltype: Alle MTB som er fuldt funktionsklare, dropper post er en fordel.
Hjelm påkrævet.

Pris kr. 400 pr deltager.
#1 dato : 20 November 2022, kl.10-13 Tilmelding, via dette link.

Se lidt film her, fra sidste kursus. Elementerne kan variere, men forvent at du kan blive mere sikker på at køre sten. 🙂

Vis altid hensyn

Vis altid hensyn til dem du møder på din tur.,
Der er 50km grusstier som bruges af alle, så husk at vise hensyn til de gående og især hesterytterne når du cykler på grusstierne mellem de forskellige MTB spor.
På et tidspunkt vil der blive lavet forbindelsesspor imellem mtb-sektionerne, men indtil da, er du på stierne blandt alle de andre godtfolk.

Når vi snakker farver, hvad betyder det så…
Sporene i Hedeland er endnu ikke opmærket i farver (Graduering), men deet bliver de, ud fra disse grund principper.

Moralsk opbakning eller kaffe...

Vi udlejer cykler og har events i området, og trænger du til en kop kaffe eller måske lidt vejvisning, så er du altid velkommen til at besøge os i vores event-center.
Her finder du også slanger, værktøj, kædeled osv, hvis du skulle have defekter undervejs. Åbent hver weekend og efter aftale. 

Kontakt os

Kontakt os