Firma event i Hedeland er en
oplevelse for alle deltagere

Skøn oplevelse i Hedeland

Vi tager vi på tur i det skønne Hedeland, alt efter ønske og niveau prøver vi også kræfter med nogle af de spændende stier og spor.

Hedeland Naturpark er et stort område med flot varierende natur, søer og bakker, alt sammen forbundet af grusstier og egner sig perfekt til firmaturen og større hold, hvor alle kommer sikkert med rundt efter niveau og der er plads til det rolige tempo og skulle der være deltagere som er til høj puls, deler vi gerne op i hold undervejs så alle bliver udfordret.

Herretur, polterabend eller “fuld fart”.

I Hedeland kan vi tilbyde alle former for aktiviteter.
Kontakt Henrik på 2937 0852 eller mail, og hør om mulighederne.

Priser:
Guidede ture med vores mountanbikes, hjelme, guider osv. fra Kr. 375 pr deltager.
Mulighed for tilkøb, Vin-event, forplejning, Grill – frokost. Bare sig til hvad i kunne tænke jer.

Book nu på info@hedeland-mtb-tours.dk eller ring til Henrik på 29370852.

Vi mødes i vores eventsted i Hedeland, og efter instruktion og udlevering af cykler, tager vi på tur i det skønne område.
Efterfølgende er der mulighed for omklædning og bad hvis i for eksempel skal videre i byen 🙂

Pauser, historie og seværdigheder.

Undervejs på vores ture, holder vi velfortjente pit-stop, hører historien om området og ser de spændende steder. 

Bare rolig...

Vi holder pauser undervejs, og områdets mange seværdigheder bliver besøgt i et tempo hvor alle kan være med.
Prøv skibakkens 24% stigning , se amfiteatret som er DK’s største, og powertrackbanen, og vin-terrasserne med over 3000 vinstokke.
Vi starter altid med basic instruktion i MTB kørsel og sikkerhed inden start på turen.

Som en god oplevelse kan vi anbefale at booke en vin-event, hvor vi besøger Vin-terrasserne og hører om det spændende arbejde med vindyrkning i Hedeland samt lidt vinsmagning af den lokale drue.

Med start og slut fra vores udlejnings- og eventsted midt i Hedeland, kan vi efterfølgende tilbyde sandwich/grill menu og drikkelse til en hyggelig afslutning på turen, eller hvis i skal videre i byen, har vi fine omklædnings faciliteter med mulighed for bad. 

Sjove aktiviteter

Vi sammensætter et par aktive timer som passer til jeres ønsker, og vigtigst for os, er at alle har en fantastisk oplevelse. Hvis holdet er over 10 deltagere, har vi altid 2 guider med på turen, og ved større hold, er der ekstra mandskab med, for at kunne opdele undervejs hvis der skal være høj fart med indlagt bakkespurt eller race på sporene, imens de andre tager en rolig tur på de mange brede grusstier.

Pauser med forplejningundervejs mens den flotte natur nydes og der fortælles røverhistorier. De overdækkede madpakke-huse er også perfekt til medbragt mad og drikker. Vi fragter det gerne ud for jer.

 
Event i Jeres område
Vi kommer gerne til jeres fortrukne område med guider, mountainbikes og alt udstyr til event hos jer. Så er der mulighed for at starte ud fra jeres adresse og slutte af hvor det passer bedst.

Vi udlejer også cykler til jeres egen tur.

Event ved jeres sted.

Vi kan også levere en fantastisk aktivitet andre steder.
Feks. start ved Roskilde havn, gennem Boserup og ud til Herslev Bryghus.
Vi kører på MTB sporet med det ‘aktive’ hold, og resten kører på stierne, og vi har også E-Tour bikes, så alle kan komme med på en hyggelig tur, uanset form. Vi er mobile med alt vores grej og kommer gerne til jeres område.

Hedeland er meget mere end grusstier. The Canyon, P-skoven, Pa-nik og kaptajnssporet venter på jer 🙂

Vi har spor for alle niveauer i Hedeland.
Flere spor dukker op med jævne mellemrum, I 2021 blev der godkendt et ca. 30 km langt spor med forskellige segmenter undervejs, og de dygtige sporbyggere er stadig i fuld gang med at etablere nye udfordringer for dem som ønsker en meget aktiv tur. 
Temaet er Råt & Vildt, men der er bestemt også spor til nybegynderne.

Firma festen i Hedeland.

3 timers oplevelsestur, vinsmagning i naturen, og slagteren er klar med maden i Naturhytten. 

Vi står gerne for alt det praktiske til jeres dag med kollegaerne.
Oplevelser i naturen, efterfulgt af lækker mad indendørs, og mulighed for underholdning i løbet af aftenen. Oplagt mulighed for at hygge med kollegaerne efter turen, og måske lidt fagligt indhold undervejs. 

Fælles oplevelse for alle

Vi har stort fokus på at alle får en god oplevelse.
Uanset niveau og kunnen, kommer alle med på turen.
El-cykler er klar til dem som ønsker dette, og nogen vælger en gå-rute efter vores kort, men alle mødes undervejs til pauserne og får fælles øjeblikke med hjem alligevel. 

Kontakt Henrik på 2937 0852 eller mail, og hør om mulighederne.

 

Kontakt os

Kontakt os