Firma event i Hedeland er en
oplevelse for alle deltagere

Skøn oplevelse i Hedeland

Vi tager vi på tur i det skønne Hedeland, alt efter ønske og niveau prøver vi også kræfter med nogle af de spændende stier og spor.

Hedeland Naturpark er et stort område med flot varierende natur, søer og bakker, alt sammen forbundet af grusstier og egner sig perfekt til firmaturen og større hold, hvor alle kommer sikkert med rundt efter niveau og der er plads til det rolige tempo og skulle der være deltagere som er til høj puls, deler vi gerne op i hold undervejs så alle bliver udfordret.

Bare rolig...

Vi holder pauser undervejs, og områdets mange seværdigheder bliver besøgt i et tempo hvor alle kan være med.
Prøv skibakkens 24% stigning , se amfiteatret som er DK’s største, og powertrackbanen, og vin-terrasserne med over 3000 vinstokke.
Vi starter altid med basic instruktion i MTB kørsel og sikkerhed inden start på turen.

Som en god oplevelse kan vi anbefale at booke en vin-event, hvor vi besøger Vin-terrasserne og hører om det spændende arbejde med vindyrkning i Hedeland samt lidt vinsmagning af den lokale drue.

Med start og slut fra vores udlejnings- og eventsted midt i Hedeland, kan vi efterfølgende tilbyde sandwich/grill menu og drikkelse til en hyggelig afslutning på turen, eller hvis i skal videre i byen, har vi fine omklædnings faciliteter med mulighed for bad. 

Sjove aktiviteter

Vi sammensætter et par aktive timer som passer til jeres ønsker, og vigtigst for os, er at alle har en fantastisk oplevelse. Hvis holdet er over 10 deltagere, har vi altid 2 guider med på turen, og ved større hold, er der ekstra mandskab med, for at kunne opdele undervejs hvis der skal være høj fart med indlagt bakkespurt eller race på sporene, imens de andre tager en rolig tur på de mange brede grusstier.

Pauser med forplejningundervejs mens den flotte natur nydes og der fortælles røverhistorier. De overdækkede madpakke-huse er også perfekt til medbragt mad og drikker. Vi fragter det gerne ud for jer.

 
Event i Jeres område
Vi kommer gerne til jeres fortrukne område med guider, mountainbikes og alt udstyr til event hos jer. Så er der mulighed for at starte ud fra jeres adresse og slutte af hvor det passer bedst.

Vi udlejer også cykler til jeres egen tur.

Herretur, polterabend eller “fuld fart”.

I Hedeland kan vi tilbyde alle former for aktiviteter.
Kontakt Henrik på 2937 0852 eller mail, og hør om mulighederne.

Priser:
Guidede ture med vores mountanbikes, hjelme, guider osv. fra Kr. 375 pr deltager.
Mulighed for tilkøb, Vin-event, forplejning, Grill – frokost. Bare sig til hvad i kunne tænke jer.

Book nu på info@hedeland-mtb-tours.dk eller ring til Henrik på 29370852.

Vi mødes i vores eventsted i Hedeland, og efter instruktion og udlevering af cykler, tager vi på tur i det skønne område.
Efterfølgende er der mulighed for omklædning og bad hvis i for eksempel skal videre i byen 🙂

Kontakt os

Kontakt os