Gravel, oplevelserne venter derude

Tag på en anderledes oplevelsestur via grus, vej, stier og se unikke steder.

Se områder som du normalt fravælger, Gravel giver en unik mulighed for at se områder du normalt fravælger på raceren fordi terrænet er lidt for udfordrende for de tynde hjul,  eller mountainbiken som ikke indbyder til de helt lange distancer. Gravel derimod, indbyder til længere ture, gennem terræn og skov. Man får nærmest lyst til at udforske alle de nye stier som dukker op undervejs. 

Dagsleje er kun kr. 450, så er der rig mulighed for en skøn dag.
Book cyklerne on-line, også udlejning hverdage og aften.

Lej Gravel-cykler hos os, og lån en Garmin GPS med lokale oplevelser. Nemt og fleksibelt

Prøv en tur, tag et par venner med, og vi har cykler og GPS klar til jer.
Hvis i lige skal prøve det af, måske inden køb, så kom og book, og for at gøre det nemt, har vi nogle af de lokale ruter klar til jer, enten som download her, ellers kan i få en Garmin GPS monteret på cyklen. Så bliver det ikke nemmere.
Hedebostien, en oplagt hygge tur for alle på små 38km, gennem skov, grusveje og lidt asfalt, alt sammen noget en Gravel mestrer.

Grizl, vores foretrukne model, suveræn i terrænet

Go Grizlin, med 30mm dæmpning i forgaffel.  

Grizl er den perfekte Schweizerkniv på hjul og med 30mm affjedring fortil, for ekstra komfort, kontrol og greb, så de mange små bump undervejs på turen bliver absorberet og skuldre og håndled er mindre udsat på de lange ture.
Monteret med Schwalbes 45mm bredde G-One Bite dæk på DT Swiss hjul, så er der mulighed for god fart på grusstierne og bid i de bløde underlag.

VI har alle størrelser på lager i udlejningen. Også enkelte GRAIL og E-Tap modeller.
Alle cyklerne har monteret Garmin holder hvis i ønsker det.

 

Ferie cykel #1. Perfekt til Bikepacking.

Vi har tasker og udstyr, til den lange off-road tur eller ferieur. Vi har alt klar til jer.
Book cyklerne on-line, og tag afsted på tur, ny naturen og måske en overnatning i skoven, vi har også Hammock’s hængekøjer hvis i mangler.Ostbloc Berlin

Kontakt os

Kontakt os